Ihmeotuksen tehotiimi

Company team

Ulla

 15-vuotiaana menin työharjoitteluun Maunulan eläinkauppaan, ja sen jälkeen ei ollut paluuta. Kotini on ollut aina täynnä eläimiä. Nuoruusvuodet sujahtivat hevosten kanssa tallitöissä, mutta heinäallergia työnsi minut lempeästi eläinkauppaan siisteihin sisätöihin. Kauppiaskokemusta minulla on vuodesta 2000 alkaen, ja kun Triplaan aukeni mahdollisuus, sitä ei vain voinut ohittaa.  Lemmikkiperheeseeni kuuluu 10-vuotias Greyhound-pappa Alex.

Työssäni parasta ovat ehdottomasti asiakkaat. Lemmikkikaupan asiakkaat ovat kanssani kiinnostuneita samoista asioista, eläimistä ja niiden hyvinvoinnista. Se on palkitsevaa.

Oma erityisosaamiseni on erityisesti matelijoissa – olenhan toiminut niiden maahantuojanakin. Tietoa, taitoa ja kokemusta löytyy eläimistä laidasta laitaan. Sydäntäni lähellä on myös jyrsijöiden ja kissojen aktivointi – koirien aktivoinnista puhutaan jo paljon, ja se onkin jo yleisesti ottaen hyvällä tasolla. Kani ei ole häkkieläin, ja kissatkin tarvitsevat muutakin kuin uuninpankon!

Olemme pieni, yksityinen ja kotimainen liike. Aidosti kotimainen ja taatusti erilainen lemmikkisi lempikauppa – se on motto, jota haluan korostaa Ihmeotuksessa!

Company team

Roosa

Olen vuosia unelmoinut omasta lemmikkipuodista, ja siksi hakeuduinkin eläintenhoitajan koulutukseen. Sieltä pääsin harjoittelun kautta alan liikkeeseen töihin. Se vastasikin kaikkia odotuksiani. 

Rakastan asiakaspalvelua, ja se näkyy työssäni. Nautin, kun tyytyväinen asiakas lähtee hymy huulilla. Parasta on, kun auttaa uutta omistajaa löytämään juuri itselleen sopivan lemmikin. Muissakin eläinaiheisissa pulmissa on palkitsevaa olla avuksi. Koen, että työlläni voin vaikuttaa koko perheen hyvinvointiin, sillä monesti onnellinen lemmikki on myös onnellinen perhe. Älä epäröi siis tulla kysymään neuvoa, liittyi murheesi sitten ruokintaan, käytökseen tai vaikka aktivointiin - yhdessä omistajan kanssa keskustellessa pyrin löytämään juuri teille sopivan ratkaisun. Meiltä saat siis eläintenhoitajien neuvot lemmikin parhaaseen hoitoon ja apua myös lemmikin uuteen kotiin muuton jälkeen! 

Oma erikoisosaamiseni painottuu jyrsijöihin, vaikka toki kaikki lajit ovatkin tuttuja. Omaan perheeseeni kuuluu kaksi koiraa ja kissaa, kaneja sekä paljon erilaisia pikkujyrsijöitä. Kasvatan kesyrottia Rosefield's-nimellä. Rottien kanssa harrastan näyttelyitä. Koirien kanssa on tullut puuhasteltua kaikenlaista rallytokosta agilityyn ja koiratanssiin. Myös akvaariot ovat lähellä sydäntäni. Lemmikkini ovat minulle elämäntapa ja olenkin onnekas, että pystyin tekemään siitä myös ammattini. Työssäni yhdistyykin siis kaksi minulle tärkeää asiaa: tinkimätön halu eläinten hyvinvoinnista & hyvästä hoidosta asiakkaiden palvelemiseen niin, että he voivat lähteä meiltä hymy huulilla ja tyytyväisenä!


Company team

Kiira

Varsinaisesti aloitin eläinkaupassa harjoittelijana 16-vuotiaana, vaikka alan töihin olenkin kasvanut pienestä pitäen äidin mukana. Välissä opiskelin media-alaa, ja vähän kriiseilinkin sen kanssa, kummasta tulee elämänura, video- ja valokuvauksesta vai eläimistä.  Ihmeotusta varten lähdimme kolmen naisen voimin ideoimaan jotain omaa ja erilaista ja tässä ollaan – tämä on mun juttu, ja on aina ollut.

Vaikka eläimet ovatkin minulle tärkeitä, eniten nautin ihmisten kanssa työskentelystä, olen aika sosiaalinen tyyppi. Asiakaspalvelussa pääsee auttamaan ihmisiä heidän tarpeissaan. 

Oma erityisosaamiseni liittyy selkärangattomiin ja hyönteisiin. Kummitussirkkojen kanssa olen touhunnut paljon. Minulta löytyy jadeakaattikotiloita, ja niiden lisäksi uutuutena olen ruvennut kasvattamaan torakoita. Omaan lemmikkitarhaani kuuluvat myös 12-vuotias ocicat-kissa Viiru, akvaario, hämähäkki, hamsteri, leopardigekko, ja kaksi kania.