Toimitustavat

Ihmeotuksen tuotteita voit ostaa myymälästämme ja verkkokaupasta. 
Verkkokauppatilaukset voit noutaa myös myymälästä - valitse tällöin toimitustavaksi Ihmekassi. Tuotteet ovat valmiina noudettavaksi jopa saman päivän aikana! Muutoin verkkokauppatilaukset toimittavat perille Postin palvelut: toimituksen voit valita Postin noutopisteeseen tai pakettiautomaattiin sekä Postin Kotipakettina kotiinkuljetuksena.


Verkkokaupassamme ei vielä ole saatavilla kaikkia tuotteita, joita myymälämme tarjoaa. Korona-aikana olemme toimittaneet pääkaupunkiseudulle myymälävalikoiman tuotteita myös kotiinkuljetuksella. Jos haluat käyttää tätä vaihtoehtoa, tee tilaus sähköpostitse. Lisätietoja tästä poikkeusajan toimitustavasta löydät 
Kotiinkuljetus-sivultamme. 

Ostoksille myymälään

Tervetuloa ostoksille ja ihastelemaan myymälässä olevia eläimiä! Palvelemme osoitteessa Höyrykatu 5 Pasilassa.

Kotiinkuljetus pääkaupunkiseudulle

Toimitamme myymälätuotteiden tilaukset pääkaupunkiseudulla sovitusti. Kuljetusmaksu on 7,50  tai 10 euroa. Lisätietoja löydät täältä

 

Ihmekassi

Verkkokaupan toimitustapa: tilaa verkosta, nouda myymälästä liikkeen aukioloaikana! Saat sähköpostin, kun tilauksesi on noudettavissa.  Tuotteet ovat valmiina noudettavaksi jopa saman päivän aikana! 

Yli 10 euron ostoksissa ei toimituskuluja. Alle 10 euron tilausten toimituskulu  1,00 euroa.

Toimitus Postin noutopisteeseen

    Verkkokaupan toimitustapa. Hae pakettisi postin palvelupisteestä. Saat sähköisen saapumisilmoituksen Postilta, kun paketti on noudettavissa. Hinta 4,50 euroa. Yli 50 euron tilaukset postikuluitta!

Toimitus Postin pakettiautomaattiin

Verkkokaupan toimitustapa. Hae pakettisi valitsemastasi postin pakettiautomaatista. Saat sähköisen saapumisilmoituksen Postilta, kun paketti on noudettavissa. Hinta 4,50 euroa.  Yli 50 euron tilaukset postikuluitta!

Postin Kotiinkuljetus

 Verkkokaupan toimitustapa. Nimensä mukaisesti Kotipaketti toimitetaan suoraan kotiin. Posti ottaa yhteyttä ja sopii sinulle sopivan toimitusajankohdan. Hinta 7,50 euroa. Yli  100 euron tilaukset postikuluitta!