IHMEOTUS OY:N KANTA-ASIAKASOHJELMA

 

Kanta-asiakkuus

Ihmeotuksen kanta-asiakkaana saat alennusta ostoksistasi. Voit myös hyödyntää kanta-asiakkaille suunnattuja erikoistarjouksia. Lisäksi kanta-asiakkaille lähetetään säännöllisesti uutiskirje, jossa tiedotetaan tapahtumista, tarjouksista ja muista kanta-asiakkuuteen liittyvistä asioista.

Kaikki normaalihintaiset tuotteet ovat kanta-asiakkaille 2 % edullisempia myymälästä ostettuna. Tarjous ei koske eläviä eläimiä eikä verkkokauppatilauksia.

Kanta-asiakaspäivät

Järjestämme säännöllisesti kanta-asiakaspäiviä ja -kampanjoita, jolloin myymälä on täynnä ainoastaan kanta-asiakkaille suunnattuja huippuedullisia tarjouksia. Vain kanta-asiakkaillamme on oikeus ostaa näitä tuotteita alennetuin hinnoin. Alennuksia löytyy  monipuolisesti kaikille lemmikeille akvaariokaloista jyrsijöihin, kissoja ja koiria unohtamatta. Myös toiveita saa aina esittää!

Uutiskirje

Kanta-asiakkuusohjelmamme jäsenenä saat sähköpostiisi säännöllisesti uutiskirjeen, jossa kerrotaan tulevista tapahtumista, uutuustuotteista sekä esitellään mahtavia kanta-asiakastarjouksia.  Halutessasi voit perua kirjeen koska tahansa, mikäli et halua enää ensikäden tietoa eduistasi.

Kanta-asiakkaaksi liittyminen

Kanta-asiakkaaksi liittyminen on täysin ilmaista. Kanta-asiakasohjelmaan liitytään myymälässä. Asiakkuutesi astuu voimaan välittömästi. Asiakkuus on talouskohtainen, voitte siis hyödyntää sitä yhdessä koko perheen kesken. Kanta-asiakkaana et tarvitse erillistä korttia, vaan asiakkuus löytyy ohjelmastamme nimelläsi tai puhelinnumerollasi.

Kanta-asiakkuusohjelman ehdot

Kanta-asiakkuus ei velvoita mihinkään. Kanta-asiakkaaksi liittyminen edellyttää ao. sopimusehtojen hyväksymistä.

Kanta-asiakkuusohjelman ehdot
- Rekisteriseloste

Ihmeotus Oy:lla on oikeus muuttaa kanta-asiakasohjelman ehtoja ja sääntöjä yhden kuukauden ilmoitusaikaa noudattaen. Ehtojen ja sääntöjen muuttumisesta tiedotetaan sähköpostikirjeellä sekä Ihmeotuksen www-sivustolla.

Voimassaolo

Tämä kanta-asiakasohjelma on päivitetty 30.11.2020 ja on voimassa 1.1.2021 alkaen.